Çarşamba, Haziran 11, 2014

Benim Mim'im senin Mim'ini dover.

Sevgili blog arkadasim Nermin Gungor bilgicellim.blogspot.com beni mimlemis sagolsun. Karar vermistim artik mim cevaplamayacaktim ama onun hatiri icin bir kez daha sevgiyle cevapliyorum. Ayrica kendisinin cok da guzel yazilari var okumak isterseniz tik.tik'layin yeter.


1) En cok sevdiginiz yonunuz nedir? Iyi bir insan olmam, durustlugum, yardimsever olmam en sevdigim ozelliklerimdir.


2)Sen hic yagmur altinda agladin mi? 
"Yagmur vururken cama, dalarken gece gama, ozleyen kollarima usulca sokul yeter." diyerek agladim ama kosturup yagmurun altinda yapmadim bunu.


3)Diyelim ki sana 3 dilek hakki tanindi ama sadece insanlari 
degistirebileceksin. Neleri, kimleri ya da hangi ozellikleri degistirirdin? Benim yapacagim degisikliklere 3 hak yetmez, 300 verirseniz cevaplarim. Kotu insanlardan baslar, bencilleri ve hirsli insanlari kuzu gibi yapardim.


4)Sen hic yaz yagmurunda denize girdin mi? Hem de kac kere ama gok gurultusu ve simsek oldugu icin korkumdan uzun surduremedigim sefalarimdir.


5)Yasadigin en gulunc durum nedir? 
Ooooo ben de o kadar cok ki...Mesela en son dun olanini yazayim; Beni Rus'lara benzetirler, ne zaman yeni birileriyle tanissam Polonyali'misin ya da Rus'musun diye sorarlar. Dun bir arkadasimla New York'ta birine adres sordum adam bana nerelisin diye sordu, ben de herkes Rus'musun diye sordugu icin Rus'um dedim, adam basladi benimle Rusca konusmaya. Utancimdan ne diyecegimi bilemedim once arkadasima ne diyor bu adam anlamiyorum diye siginmaya calistim ama Amerikali arkadasim hic orali olmadi, ben de adama burda dogdugum icin Rusca bilmiyorum dedim ama rezil oldum yani.


6)Kendine unluler dunyasindan bir es ya da sevgili secseydin hangisini secerdin? 
Valla 7 kocali Hurmuz olurdu adim.


7)Hayatin bir film olsa hangi aktris oynasin isterdin? 
Kendim oynamak isterdim, diger unlulere de kucuk roller verirdim. Merly Streep kralicemdir, onu isteyebilirim.


8)Sen hic halka acik bir alanda kimseyi umursamadan agladin mi? 
Tabi ki, hem de deli danalar gibi bogure bogure.


9)Superman mi Batman mi? 
Iyi seyler yapmaya kullanacagim icin Superman.


10)Cocukken hepimiz bir nesneyi ya da bir olayi baska bir sey zannederdik. Senin oyle ilginc dusuncelerin oldu mu? Ben melekleri gorurdum, etrafimda her zaman konustugum meleklerim olurdu ve hala var.


11)Hayatin anlami nedir? En sevdigim kizim hayatimin 1'inci anlami, 2'incisi ask'tir. Sadece kadin-erkek aski degil, her seye duyulan ask. 


Ben yeni arkadaslarima mimlenmenin ne demek oldugunu gostermek istiyorum ama istemezlerse yapmayabilirler, ozgurler bu konuda.

mavidebirnokta.blogspot.com'daki arkadasim mai'ye
leylacayasam.blogspot.com'daki arkadasim yemek ve dikise dair'e sevgilerimle iletiyorum. 
Adini yazmadigim ve yapmak isteyen varsa basimin ustunde yeri var. Sormak istediginiz bir sey olursa seve seve cevaplarim cunku ben ilk mimlendigim zaman telastan bir hal olmustum. 
Sevgilerimle...

11 yorum :

  1. Demek Rusum diyerek insanları kandırıyorsun sen ha.. Çok güldüm ya.. Cevapladığın için teşekkür ederim canım benim. Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep onlar soruyor bu sefer de ben adam sormadan soyleyeyim dedim ama baltayi tasa carptim.Saglikla ve sevgiyle uzuuuuuun yasa sevgili Nermin.

      Sil
  2. Ben de telaşlandım şimdi. yapmamız gereken bu soruları cevaplamak, öyle değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic telas yok, once sayfadaki sorularin aynisini sen sayfanda cevapliyorsun, sonra arkadaslarindan hangisine paslamak istiyorsan onlarin blog linklerini ekliyorsun.Adreslerin nasil koyuldugunu gosterecek biri yoksa sor bana anlatirim ben. Zor olacak ve seni yoracaksa yapma. Bu bloglar arasi okuyucuyu artirmak icin bir faaliyet. Sevgilerimle.

      Sil
    2. Başarabilirim Mukaddes hanım,öyle hemen pes etmek yok...
      Her şey için teşekkürler.

      Sil
    3. Harikasiniz, size guveniyorum. Merakla bekliyorum cevaplari, sevgilerimle.

      Sil
  3. Ben yaptım ben yaptım :-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bir omre bedelsin, bravo benim arkadasima hemen gelip okuyorum buyuk bir heyecanla. Muhtesem olduguna inaniyorum, sevgiler...

      Sil
  4. Aaaa mihayet bende mimlenmişim ama geç fark ettim tam da sitem dolu bir post hazırlsmayı düşünüyordum niye beni mimlemiyorsunuz diye yarın ilk işim sorulara cvp vermek olucak :))
    Bir şey sormak istiyorum mimlendiğimi rastlantı eseri fark ettim bildirim gelmiyor mu
    Teşrkkür ederim
    Görüşmek üzere 🌹🌹

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iste ben boyle hizir gibi yetisirmisim diye boburlenesim geldi ama yapamiyorum uzuldum gec fark etmenize. Ben sizi mimledigim zaman yorum biraktim size, o aksam ulasmadi mi acaba. Diger arkadaslara ve size mesaj biraktim, kiyamam ben size hic haber vermeden yaparmiyim. Bulmaya calisicam o mesaji size. Hadi bakalim simdi guzel cevaplarla beraber bekliyoruz miminizi. Cok ozur ulasmadiysa mesajim, sevgilerimle.

      Sil
    2. tamamdır bekliyorum bloğuma ;))

      Sil