Pazartesi, Ağustos 04, 2014

Bayiliyorum simdiki sanal asklara

Bayiliyorum vallahi simdiki sanal asklara, bayiliyorum!.. 

Mesajlasiyorlar ve deli gibi asik oldugunu soyluyorlar, sonra cevap verilmeyen bir mesaj ya da acilmayan bir telefon iliskinin sonu olabiliyor.
Resim, siir, yazilar paylastigimiz ortamlarda ise begenilen bir resim senden hoslaniyorum anlamina gelebiliyor,
hele bir ask siiri falan paylasmissan vay haline ozelden bir yigin hayranin mesaj yaziyor uzerine alinip.



Hic gormedigin, karakterinin dogrulugundan hic haberin olmadigi, yasam seklinizin uyup uymadigi uzerine hicbir fikrinin olmadigi, kisacasi zerre emek vermedigin bir insana nasil asik olunuyor ben anlayamiyorum affedin beni...
Tanimadan sirilsiklam asik oluyor insanlar birbirine sanal alemde sonra sahipleniyorlar, kiskaniyorlar ve kavga edip ayrilabiliyorlar.
Ask, olaganustu bir duygu ve hepimizin deliler gibi yasamasi gereken bir duygu hic sozum yok ama yasanan asklar sizce normal mi?
Belki sorun bendedir bilmiyorum!
2013 yilinda bir film izlemis ve kendi kendime dusunmustum boyle bir sey olabilirmi diye ve goruyorumki oluyor. Filmin adi "HER" bas kahraman bilgisayar programinda kullanilan kadin sesine asik oluyor, hem de ne ask inanmazsiniz.
Lutfen diyerek, israr ederek ve ustune hatrimi da kullanarak filmi izlemenizi tavsiye ediyorum, izledikten sonra bir sekilde bana izleniminizi yazarsaniz cok mutlu olurum. 2 dakikanizi ayirip asagidaki videoya bir goz atin isterseniz.



Sevgili arkadaslar tehlike canlari caliyor inanin gidisatimiz kotu, gittikce "asosyal" oluyoruz. DIKKAT, DIKKAT, DIKKAT...

14 yorum :

  1. Merhaba,sizi zaten Google+dan takip ediyorum.Blog listemede âldim ama 3 ay önceki postunuz ,güncel Post gibi gözüküyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sizi uzun zaman once takibe aldim, sevgiyle takip ediyorum. Benim blogumda bir sorun oldu bir yigin arkadasim paylasimlarimi goremiyormus, cozmeye calisirken daha da beter yaptim, simdi korkuyorum ellemeye. Bir ara duzeltecegim ama korkuyorum. Sizin paylasimlarinizi cok begeniyorum, sevgilerimi gonderiyorum.

      Sil
    2. Anliyorum,ayni seyleri bende yasiyorum,bu islerden fazla anlamayinca ve yardim edende olmayinca böyle idare edecegiz gibi.Ben okuyucumlarimda görsün istiyordum umarim kisa sürede düzelir.Sevgilerle

      Sil
  2. Hos geldiniz sefalar getirdiniz, beni cok mutlu ettiniz. Blogumu begenmenize cok sebindim, yorumumu bitirip hemen size iade-I ziyarete geliyorum, caylari hazirlayin lutfen simitler benden:)))

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben ters1köşe Bloğu sahibesi Selin http://balansvemanevraa.blogspot.com.tr/ bana ait renkli şeylere yer verdigim bloğuma Bir süredir yazıyorum. Blogunuzu da çok beğendim. benim bloğuma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hos geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz, sefalar getirdiniz hayatima, yeni renkler getirdiniz. Tanistigimiza cok sevindim, hemen kahveye geliyorum size, sevgilerimle.

      Sil
  4. merhabalar gerçekten o kaar güzel ve dogru bir yazıki okurken vay dedim mükemmelsiniz bende blog sahibi bir anneyim http://keremlegunler.blogspot.com./ takibe aldım sizi güzel yazınız içinde çok sagolun sanırım sanallıgı seven bir toplumuz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldiniz, cok sevindim tanismamiza, sefalar getirdiniz. Yaziyi begenmeniz ayrica mutlu etti cok tesekkur ederim. Hemen ziyarete geliyorum sizi, sevgilerimle.

      Sil
  5. Merhaba,
    Beyaz begonvilden geliyorum blogunu takibe aldım bana da beklerim. Bu arada kızlık soyadım benim de Tiryaki:=) Yalovalıyım
    Sevgilerle:=)

    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldiniz, begonvil bircok yeni arkadas tanimama firsat verdi, cok sevincliyim. Benim rahmetli esimin soyadi, Kastamonu'luydu ailesi, duygulandim ayni soyadini gorunce. Hemen ziyarete geliyorum sizi, cok sevgilerimi gonderiyorum. Tanistigimiza sevindim.

      Sil
    2. Başınız sağolsun. Tanıştığımıza memnun oldum.
      Sevgilerle...

      Sil
    3. Cok tesekkur ederim, zarifsiniz. Benden daha cok sevgiler.

      Sil
  6. yakında robotlarla ilişkiler yaşayacağız. Dünya o yöne gidiyor.

    YanıtlaSil
  7. Film de o konuyu isliyor zaten,bilgisayardaki sese asik oluyor adam, resmen aci cekiyor. Biz ask bulamayacagiz bu gidisle pericigim, evde kaldik malesef. Sevgiler sekercigim.

    YanıtlaSil